Anamur - Bozyazı Avcılar ve Atıcılar Derneği Egemenlik Kupası Trap Tek Kurşun Yarışması düzenledi.
ANAMURAnamur - Bozyazı Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından düzenlenen Egemenlik Kupası Trap Tek Kurşun Yarışması, bölgedeki atıcılık sporuna gönül verenleri bir araya getirdi.
Anamur ve Bozyazı başta olmak üzere çevre ilçelerden yoğun katılımın olduğu yarışmada sporcular, trap ve tek kurşun kategorilerinde kıyasıya mücadele etti. Organizasyon, hem sportif rekabet hem de dostluk ve dayanışma ortamıyla dikkat çekti.
Programa, Anamur Belediye Başkan Vekili Erdem Şakruçu, Anamur Belediyesi CHP Belediye Meclis Üyesi Yusuf Karakuş, Anamur MHP İlçe Başkanı Mehmet Yayla ve yönetim kurulu üyeleri de katılım sağladı.
Yarışma boyunca katılımcılar hedefi en isabetli şekilde vurmak için ter dökerken, izleyiciler de heyecan dolu anlara tanıklık etti. Etkinlik sonunda dereceye giren sporculara kupa ve çeşitli ödüller takdim edildi.
Anamur - Bozyazı Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Ahmet Dinç şu ifadeleri kullandı:
“Egemenlik Kupası’nı her yıl geleneksel olarak düzenlemeyi hedefliyoruz. Bu organizasyonun, bölgemizde atıcılık sporunun gelişimine katkı sağlamasını amaçlıyoruz.”
İlginizi Çekebilir