© Anamur Manşet 2012- 2025

Anamur Kükür Mahallesi’nde Orman Yangını Korkuttu

Özcan  GÜNGER  /  Anamur  Manşet  : Anamur  Kükür Mahallesi’nde sabah saatlerinde çıkan orman yangını, bölge halkında endişe yarattı. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangını gören vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait yangın söndürme helikopterleri, çok sayıda arazöz ve orman işçisi, Mersin Büyükşehir Belediye itfaiye ekipleri, Anamur Belediyesi en ait şu tankerleri sevk edildi. Ekipler, alevleri kontrol altına almak için hem havadan hem de karadan yoğun çaba harcadı.

Kısa sürede kontrol altına alınan yangın sonrası bölgede soğutma çalışmaları başlatıldı. Yetkililer, yangının çıkış sebebinin tespiti için incelemelerin sürdüğünü bildirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER