Başkan Durmuş Deniz Sağlık Mahallesi Toplantısında Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
ANAMURAnamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, mahalle ziyaretleri kapsamında Sağlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunları dinledi.
Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, mahalle toplantılarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Deniz; Meclis Üyesi Yusuf Karakuş, Sağlık Mahallesi Muhtarı Mevlüt Batun ve Bahçe Mahallesi Muhtarı Hidayet Poçulu ile birlikte sabah kahvaltısında Sağlık Mahallesi’nde bulunan esnaflarla buluştu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada mahalle sakinlerinin talep, öneri ve şikayetleri masaya yatırıldı. Esnaf ve vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Deniz, çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışmaların devam edeceğini vurguladı.
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Deniz, “Değerli esnaflarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Aynı sofra etrafında buluşmaya, hemşehrilerimizi dinlemeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Mahalle sakinleri ise Başkan Deniz’in halkla iç içe olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Yapılan ziyaret, vatandaşlarla kurulan güçlü iletişim açısından takdir topladı.
İlginizi Çekebilir