Mersin İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Ekici’den Bozyazı Devlet Hastanesi Bozyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr Mustafa Remzi Bahar'ı Yerinde Ziyaret Etti
BOZYAZIBozyazı Devlet Hastanesi ek bina inşaatı incelendi. İl Sağlık Müdürü Ekici, Başhekim Bahar ile gelişim planlarını görüştü ve hastaları ziyaret etti.
Mersin İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Mustafa Ekici, Bozyazı Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hem devam eden ek bina inşaatını inceledi hem de sağlık hizmetlerinin gelişimine dair önemli görüşmelerde bulundu.
Sağlık Hizmetlerinde Gelişim Odaklı Görüşme
Mersin İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Mustafa Ekici, ilçe ziyaretleri kapsamında Bozyazı Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bozyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Remzi Bahar ile bir araya gelen Ekici, hastanenin mevcut durumu, tıbbi kapasitesinin artırılması ve sağlık hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi konularında istişarelerde bulundu.
Ek Bina İnşaatı Yerinde İncelendi
Bozyazı halkının merakla beklediği sağlık yatırımları da gündemin ana maddesiydi. Dr. Mustafa Ekici, Bozyazı Devlet Hastanesi ek bina inşaatını yerinde inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yeni binanın tamamlanmasıyla birlikte ilçedeki yatak kapasitesinin ve hizmet çeşitliliğinin artacağı vurgulandı.
Hastalara Moral Ziyareti
İdari görüşmelerin ardından servisleri gezen İl Sağlık Müdürü Ekici, hastanede yatan ve yeni ameliyat olan hastaları odalarında ziyaret etti. Hastalara "geçmiş olsun" dileklerini ileten Ekici, hasta yakınlarıyla da sohbet ederek sunulan sağlık hizmetlerinden memnuniyetlerini sordu.
"Amacımız, Mersin'in her ilçesinde olduğu gibi Bozyazı'da da vatandaşlarımızın en modern şartlarda, hızlı ve nitelikli sağlık hizmetine ulaşmasını sağlamaktır."
İlginizi Çekebilir