© Anamur Manşet 2012- 2026

Mersin Valisi Atilla Toros Anamur'da Çeşitli Temaslarda Bulundu

Mersin Valisi Atilla Toros başkanlığında Anamur’da gerçekleştirilen değerlendirme ve koordinasyon toplantısında kamu yatırımları, güvenlik tedbirleri ve kurumlar arası iş birliği ele alındı. Vali Toros ayrıca yaralanan okul müdürünü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Mersin Valisi Atilla Toros başkanlığında Anamur ilçesinde kapsamlı bir değerlendirme ve koordinasyon toplantısı düzenlendi. Kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, ilçede devam eden kamu hizmetleri, tamamlanan projeler ve planlanan yatırımlar detaylı şekilde ele alındı.

Toplantıda özellikle süren yatırımların son durumu değerlendirilirken, kamu kurumları arasındaki iş birliği ve koordinasyonun önemine dikkat çekildi. İlçede yürütülen çalışmaların daha etkin ve verimli şekilde sürdürülebilmesi adına karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Program kapsamında ayrıca Anamur İlçe Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı da yapıldı. İlçenin genel güvenlik durumu, alınan tedbirler ve suçla mücadele kapsamında sürdürülen çalışmalar kapsamlı biçimde değerlendirildi. Emniyet ve ilgili birimlerin yürüttüğü faaliyetler masaya yatırılarak mevcut tablo analiz edildi.

Vali Toros, 22 Aralık 2025 tarihinde Rüştü Kazım Yücelen Ortaokulu’nda yaşanan olayda yaralanan Okul Müdürü Ender Kara’yı da ikametinde ziyaret etti. Sağlık durumu hakkında bilgi alan Toros, geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar temennisinde bulundu. Aile fertleriyle bir süre sohbet eden Toros, Ramazan ayının hayırlı ve bereketli geçmesi dileğinde bulundu.

Anamur programı çerçevesinde düzenlenen iftar programında ve sahur proğramında ise kurum müdürleri ve kamu görevlileri bir araya geldi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duaların ardından oruçlar açıldı. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen programda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu öne çıktı.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER