MHP Anamur KAÇEP Başkanı Tuba Öz: “Birlikte Başaracak, Birlikte Daha Güçlü Olacağız”
ANAMURMHP Anamur KAÇEP Başkanlığı görevini devralan Tuba Öz, görevi sonrası yaptığı ilk açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Öz, kendisine duyulan güven için MHP Anamur İlçe Başkanı Mehmet Yayla’ya, önceki dönem KAÇEP Başkanı Meral Güğül’e ise emek ve hizmetleri için teşekkür etti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Anamur KAÇEP Başkanlığı görevine getirilen Tuba Öz, görevi devralmasının ardından ilk açıklamasını yaptı. Öz, kendisine duyulan güven nedeniyle MHP Anamur İlçe Başkanı Mehmet Yayla’ya teşekkür ederken, önceki dönem KAÇEP Başkanı Meral Güğül’e de hizmetleri ve emekleri için teşekkürlerini iletti.
Yeni görevinde kadınların gücünü, emeğini ve toplumdaki değerini daha da ileri taşımak için çalışacaklarını belirten Tuba Öz, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Öz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Milliyetçi Hareket Partisi Anamur KAÇEP Başkanlığı görevine layık görülmenin gururunu ve onurunu yaşıyorum.
Bu kıymetli görevi şahsıma tevdi eden Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Yayla’ya teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.
Görevi devraldığım, KAÇEP teşkilatımızda uzun yıllar boyunca büyük emekler vermiş, çalışkanlığı, samimiyeti ve dava bilinciyle örnek olmuş KAÇEP Başkanımız Sayın Meral Güğül başkanımıza; görev süresi boyunca ortaya koyduğu üstün gayret, fedakârlık ve özverili hizmetleri için en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisi, teşkilatımızda bıraktığı izler, kadınlarımızın gücüne kattığı değer ve sergilediği duruşla her zaman saygıyla anılacaktır. Bundan sonraki hayatında da aynı başarı ve güzelliklerin kendisine eşlik etmesini temenni ediyorum.
Bundan sonraki süreçte, partimizin değerleri ve teşkilatımızın birlik ve beraberliği içerisinde; kadınlarımızın gücünü, emeğini ve toplumdaki değerini daha da ileri taşımak için var gücümüzle çalışacağız.
Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri mahcup etmesin. Birlikte başaracak, birlikte daha güçlü olacağız.”
Tuba Öz
Milliyetçi Hareket Partisi Anamur KAÇEP Başkanı
İlginizi Çekebilir