TEMA Vakfı Anamur'dan Kaymakam Kemal DURU’ya Ziyaret
ANAMURÖzcan GÜNGER / Anamur Manşet ; TEMA Vakfı Anamur İlçe Sorumlusu Murat Kasapoğlu ve beraberindeki gönüllü ekip, Kaymakam Kemal DURU’yu makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Kaymakam Kemal DURU’ya Çanakkale’de adına dikilen fidan bağışı sertifikası takdim edildi. Görüşmede Anamur’un çevre sorunları ve çözüm önerileri üzerine sohbet gerçekleştirildi.
Kaymakam DURU, Anamur’un ormanlık alanlarının yangınlardan korunması için devletin tüm birimlerinin teyakkuz halinde olduğunu belirterek, havaların kurak geçmesi nedeniyle yangın tehlikesinin halen devam ettiğini ifade etti. Bu süreçte resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşların iş birliği içinde hareket etmesinin önemine değindi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam DURU, TEMA Vakfı’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve bu çalışmalara her zaman destek olmaya devam edeceğini belirtti.
İlginizi Çekebilir