Ülkü Ocakları Anamur İlçe Yönetimi’nden Genel Merkeze Ziyaret
ANAMURÖzcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Ülkü Ocakları Anamur İlçe Yönetimi’nden Genel Merkeze Ziyaret
Ülkü Ocakları Anamur İlçe Başkanı Mehmet Satar ve beraberindeki heyet, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Sorumlusu Oğuzhan Karamık ile Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Demircioğlu da hazır bulundu.
Ziyaret sırasında, Anamur’un doğal güzelliklerinden biri olan Kıbrıs Beşparmak Dağları'nın Anamur sahilinden çekilmiş görüntüsünü içeren ve MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin “Artık KKTC demeye gerek yok, Kıbrıs Devleti demek gerek.” sözünün yer aldığı özel bir portre, Sayın Genel Başkan Yıldırım’a takdim edildi. Ayrıca Anamur’un simgesi olan “Muzlu Kadın” heykeli de hediye edildi.
Genel Başkan Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım ve Genel Başkan Yardımcıları, Anamur’un gençlerine ve halkına selamlarını ileterek, Anamur Ülkü Ocakları İlçe Teşkilatı’nın çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve başarı temennilerinde bulundular.
Ülkü Ocakları Anamur İlçe Başkanı Mehmet Satar ise, Ülkücü Hareket’in değerlerini yaşatma ve gençliğe aktarma yolunda kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
İlginizi Çekebilir