© Anamur Manşet 2012- 2026

Anamur – Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş’ten Kurban Bayramı Mesajı

Anamur – Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparak tüm çiftçilerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Anamur – Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Gümüş, bayramların toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin ve paylaşmanın en güçlü şekilde yaşandığı özel günler olduğunu ifade etti.

Ahmet Şeref Gümüş mesajında, üreticilerin yıl boyunca büyük emek verdiğini belirterek, “Toprağa alın teri döken, üretimiyle ülke ekonomisine katkı sağlayan tüm çiftçilerimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramın; sağlık, huzur, bereket ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Başkan Gümüş, özellikle tarım sektöründe birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, bayramların yardımlaşma ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini söyledi.

Mesajının sonunda tüm Anamur ve Bozyazı halkına seslenen Gümüş, “Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine barış ve huzur getirmesini diliyor, vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER