

Anamur Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Özkan Poçulu, düzenlediği basın toplantısında 1 Şubat 2026 Pazar günü yapılacak olağan genel kurul öncesi yeniden aday olduğunu duyurdu. “Güçlü Oda, Güçlü Esnaf, Güçlü Anamur” vurgusu yapan Poçulu, tüm esnafı genel kurula davet etti.
Anamur Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Özkan Poçulu, oda toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısıyla yeniden adaylığını resmen açıkladı.
Toplantıya yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda esnaf katıldı. Poçulu, 1 Şubat 2026 Pazar günü Yıldız Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olağan genel kurul öncesinde hem geride kalan dört yıllık süreci değerlendirdi hem de yeni dönem hedeflerini paylaştı.
Göreve geldikleri 2022 yılından bu yana esnaf odaklı bir yönetim anlayışı benimsediklerini belirten Poçulu, makamdan ziyade hizmeti önceleyen bir anlayışla çalıştıklarını ifade etti. Aynı tezgâhta, aynı pazarda esnafla birlikte alın teri döken biri olarak hareket ettiklerini vurgulayan Poçulu, oda faaliyetlerini sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda önemli ölçüde geliştirdiklerini söyledi.
“ESNAFIN ZOR GÜNLERİNDE YANINDA OLDUK”
Başkan Poçulu, görev süresi boyunca hayata geçirilen çalışmaları detaylarıyla anlattı. İş yerlerinde meydana gelen yangın ve kazalar gibi afetlerde esnafa maddi destek sağlandığını, üniversiteye başlayan esnaf çocukları için bir defaya mahsus burs desteği verildiğini ifade etti.
Ayrıca kargo şirketleriyle yapılan anlaşmalar sayesinde indirimli kargo hizmeti, sağlık kuruluşlarıyla imzalanan protokollerle indirimli sağlık hizmetleri sunulduğunu belirten Poçulu, sanayi esnafı için sanayi sitesine ATM hizmeti kazandırıldığını söyledi. Hizmet binasında yapılan onarımlarla daha modern bir yapıya kavuşulduğunu da sözlerine ekledi.
Cenazesi olan esnafa masa, sandalye ve çay semaveri desteği verildiğini, odaya ait cenaze aracıyla hem esnafın hem de vatandaşların hizmetinde olduklarını dile getiren Poçulu, “Esnafın iyi gününde de zor gününde de yanında olduk” dedi.
“VİZYONUMUZ: GÜÇLÜ ODA, GÜÇLÜ ESNAF, GÜÇLÜ ANAMUR”
Yeniden adaylık kararını kamuoyuyla paylaşan Özkan Poçulu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“2022 yılından bu yana makamın değil hizmetin ön planda olduğu bir yönetim anlayışıyla çalıştık. Aynı özveriyle yolumuza devam etmek için bugün yeniden aday olduğumuzu açıklıyoruz. Şeffaf, erişilebilir ve esnaf sorunlarına hızlı çözüm üreten bir oda olmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde, ortak akılla Anamur esnafı için çalışmayı sürdüreceğiz.”
Başkan Poçulu, açıklamasının sonunda 1 Şubat 2026 Pazar günü Yıldız Düğün Salonu’nda yapılacak olağan genel kurula tüm esnaf ve sanatkârları davet etti.
Anamur Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Özkan Poçulu ve Yönetim Kurulu, genel kurulun Anamur esnafı için hayırlı olmasını temenni etti.































Yorum Yazın