

Anamur Sağlık Mahallesi Muhtarı Mevlüt Batun, yayınladığı yeni yıl mesajında birlik, beraberlik ve sağlık temennilerinde bulunarak tüm vatandaşların yeni yılını kutladı.
Anamur Sağlık Mahallesi Muhtarı Mevlüt Batun, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Batun, geride bırakılan yılın ardından yeni umutlarla 2026’ya girildiğini belirterek, yeni yılın Anamur’a, Mersin’e ve tüm ülkeye sağlık, huzur ve bereket getirmesini diledi.
Mahalle sakinleri başta olmak üzere tüm vatandaşlara seslenen Muhtar Batun, “Yeni yılın, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, dayanışma ruhumuzu artıran bir yıl olmasını temenni ediyorum. Sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum” ifadelerini kullandı.
Mevlüt Batun, mesajının sonunda tüm Anamurluların ve Sağlık Mahallesi sakinlerinin yeni yılını kutlayarak, sevgi ve saygılarını iletti.



























Yorum Yazın