Anamur Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Mehmet Arıkan’dan Yeni Yıl Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anamur Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Mehmet Arıkan’dan Yeni Yıl Mesajı
YILMAZ İNŞAAT
Abone ol
Anamur Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Mehmet Arıkan, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında şoför esnafının sesi olmaya talip olduklarını belirterek, şeffaf ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını vurguladı.

 

Anamur Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Mehmet Arıkan, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Arıkan, direksiyon başında emek veren tüm şoför esnafının yeni yılını kutlayarak, oda yönetiminde yeni bir anlayışın başlayacağını ifade etti.

Yeni yılı kutlayan Mehmet Arıkan mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Değerli Anamur esnafı, kıymetli şoför kardeşlerim; yıllardır omuz omuza verdiğimiz, yollarda ter döktüğümüz bu mesleğin sorunlarını da çözüm yollarını da en iyi biz biliyoruz. Odalar sadece belge verilen yerler değil, şoförün en zor anında sığındığı bir liman olmalıdır.”

Mehmet Arıkan, adaylık sürecinde temel hedeflerinin koltuk değil hizmet olduğunun altını çizerek şunları söyledi:
“Mehmet Arıkan liderliğinde; şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim, esnafımızın sorunlarına anında çözüm, birlik, beraberlik ve güçlü temsil dönemi başlıyor. Bizim derdimiz koltuk değil, şoför esnafının ekmeğini ve onurunu korumaktır. Destek sizden, hizmet bizden.”

Arıkan, açıklamasının sonunda tüm şoför esnafının ve Anamur halkının yeni yılını kutlayarak, 2026 yılının sağlık, huzur, bereket ve kazanç getirmesini temenni etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna, TOBB Turizm Meclisi Toplantısına KatıldıÖnceki Haber

ANTSO Başkanı Mehmet Tuna, TOBB Turizm M...

Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan Yeni Yıl MesajıSonraki Haber

Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan Y...

Yorum Yazın