

Anamur Yılmaz İnşaat sahibi Nurettin Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Yılmaz, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos Zaferi’nin gururla yaşatılması gerektiğini belirtti.
Anamur Yılmaz İnşaat sahibi iş insanı Nurettin Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi sonucunda kazanılan zaferin Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki önemine dikkat çekti.
Nurettin Yılmaz mesajında, 30 Ağustos Zaferi’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türk milletinin birlik, beraberlik ve kararlılığıyla kazanıldığını ifade etti.
Yılmaz, 30 Ağustos’un yalnızca askeri bir başarı olmadığını, aynı zamanda Türk milletinin bağımsız yaşama iradesinin tüm dünyaya ilan edildiği tarihi bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.
“30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun”
Anamur Yılmaz İnşaat sahibi iş insanı Nurettin Yılmaz, mesajında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve saygıyla andığını belirterek, Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.
Yılmaz, birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe güvenle yürümeye devam edilmesi gerektiğini ifade ederek, tüm vatandaşlara sağlık, huzur ve mutluluk dileklerini iletti.



























Yorum Yazın