CHP Milletvekili A.Adayı Saydam ; Millet Kazanacak, Bir Anlayış Değişecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Milletvekili A.Adayı Saydam ; Millet Kazanacak, Bir Anlayış Değişecek
Deniz İşitme Cihazları
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili A.Adayı Mehmet Saydam, 28. Dönem milletvekili adaylığı için başvurusunu yaptı. Türkiye’de bir anlayışın değişeceğine vurgu yapan Saydam, “14 Mayıs’ta Millet kazanacak” dedi

CHP Mersin Milletvekili A.Adayı Mehmet Saydam ; Millet Kazanacak, Bir Anlayış Değişecek

MİLLET KAZANACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili A.Adayı Mehmet Saydam, 28. Dönem milletvekili adaylığı için başvurusunu yaptı. Türkiye’de bir anlayışın değişeceğine vurgu yapan Saydam, “14 Mayıs’ta Millet kazanacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili A.Adayı Mehmet Saydam,  14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde 28. Dönem Mersin Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapan Saydam, “Türkiye son 20 yılda çok şey kaybetti. Ekonomik kriz derinleşti. Yönetimde derin bir kriz yaşandı. Yoksulluk arttı. Liyakatsiz yönetimlerin elinde doğal afetler felakete dönüştü. On binlerce yurttaşımız yaşamını yitirdi. Yaşanan deprem ve sel öncesi önlem alamayan iktidar, yaraları sarmakta da yetersiz kaldı. Artık Türkiye olarak kaybedecek bir dakikamız bile yok” ifadelerini kullandı.

BİR ANLAYIŞ DEĞİŞECEK


14 Mayıs’ta sadece iktidarın değil bir anlayışın değişeceğini dile getiren CHP’li Saydam, “Ülkemizin yaşadığı sorunları, demokratik hukuk devleti ilkeleri doğrultusunda, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçerek, çoğulculuk ve katılımcılık temelinde çözeceğiz. 14 Mayıs’ta sadece iktidar değişmeyecek, bir anlayış değişecek. Haksız gelir ve servet transferi ile rant devşirmeye dayalı politikalara son verecek, gelirin bireyler, haneler ve bölgeler arasında adil ve dengeli dağılımını sağlayacağız. Kazanan millet olacak. Tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bozyazı’da 18 Mart Şehitleri Törenle AnıldıÖnceki Haber

Bozyazı’da 18 Mart Şehitleri Törenle Anı...

Seçmen listeleri 2 Nisan’a kadar askıdaSonraki Haber

Seçmen listeleri 2 Nisan’a kadar askıda

Yorum Yazın