Durmuş Yılmaz’ın Ev Sahipliğinde Özel Eğitim Temsilcileri Mersin’de Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Durmuş Yılmaz’ın Ev Sahipliğinde Özel Eğitim Temsilcileri Mersin’de Buluştu
YILMAZ İNŞAAT
Abone ol
Özel Özel Eğitim Konfederasyonu üyeleri, Mersin Buluşması’nda bir araya gelerek özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin Türkiye ve Mersin genelinde yaşadığı sorunları değerlendirdi. Toplantıda sektörün mevcut durumu ele alınırken, çözüm önerileri de masaya yatırıldı.

Mersin’de düzenlenen Mersin Buluşması, özel eğitim sektörünün temsilcilerini bir araya getirdi. Anadolu Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin karşı karşıya olduğu sorunlar kapsamlı şekilde değerlendirildi.
 
Toplantıya; Anadolu Özel Eğitim Dernekleri Konfederasyonu Başkanı İdris Tekin, Özel Özel Eğitim Kurumları Dernekleri Başkanı Suna Arslan Köten, Akdeniz Özel Eğitim Kurumları Dernekleri Bölge Başkanı Derya Kirkali Kavuncu, Özel Eğitim Konfederasyonu Çorum İl Başkanı Gülden Arzaoğlu, Hatay İl Başkanı Zeynel Abidin Erdem, Sivas İl Başkanı Yasin İmre ve Adana İl Başkanı Gülsen Alagöz katıldı.
 
Ayrıca Osmaniye’den gelen kurum kurucuları ile Mersin merkez ve ilçelerinden çok sayıda özel eğitim kurumu kurucusu ve kurucu temsilcisi toplantıda yer aldı.
 
 Özel eğitim merkezlerinin sorunları görüşüldü
 
Gerçekleştirilen toplantıda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin Türkiye genelinde ve Mersin özelinde yaşadığı sorunlar** ele alındı. Sektör temsilcileri, mevcut sorunların yanı sıra kurumların hizmet sunumunda karşılaştıkları güçlükleri de değerlendirdi.
 
Toplantıda sorunların çözümüne yönelik çeşitli çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. Özel eğitim alanında hizmet veren kurumların sürdürülebilirliği ve daha nitelikli hizmet sunabilmesi için yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.
 
 Sektör temsilcileri bir araya geldi
 
Mersin Buluşması’nın, farklı illerden özel eğitim sektörü temsilcilerinin bir araya gelerek ortak sorunlar ve çözüm yolları üzerinde görüş alışverişinde bulunmasına katkı sağladığı belirtildi.
 
Toplantının, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin sorunlarının gündeme taşınması ve sektörün ortak taleplerinin değerlendirilmesi açısından önem taşıdığı ifade edildi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ANTSO SEÇİME GİDİYOR, ANTSO’DA DÖRT YILIN ÖZETİÖnceki Haber

ANTSO SEÇİME GİDİYOR, ANTSO’DA DÖRT YILI...

ANMUR MANŞET TANITIM

Yorum Yazın