Jandarmadan Büyük Operasyon: İzinsiz Patlayıcı Deposu Ortaya Çıkarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarmadan Büyük Operasyon: İzinsiz Patlayıcı Deposu Ortaya Çıkarıldı
YILMAZ İNŞAAT
Abone ol
Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Silifke ilçesinde izinsiz şekilde tehlikeli ve patlayıcı maddeler depolayıp satışını yapan 1 şüpheliyi yakaladı. Operasyonda yüz binlerce adet havai fişek, meşale ve benzeri patlayıcı madde ele geçirildi.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden izinsiz patlayıcı madde ticaretine yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Silifke ilçesinde 1 şahsın kiraladığı depoda, satış izni ve belgesi olmaksızın yüklü miktarda patlayıcı madde bulundurduğu ve satışını yaptığı bilgisine ulaşan ekipler, şüpheliyi yakalamak ve malzemelere el koymak amacıyla operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, depoda yapılan aramalarda adeta cephaneliği andıran miktarda patlayıcı madde ele geçirildi. Aramalarda; 16 bin 714 adet havai fişek, 317 bin 300 adet meşale, 195 bin 16 adet volkan, 150 bin 480 adet maytap, 42 bin 720 adet sis bombası, 4 bin 900 adet konfeti ile çok sayıda münferit patlayıcı maddeye el konuldu.

Ele geçirilen tehlikeli maddelere jandarma ekiplerince el konulurken, gözaltına alınan şüpheli şahıs jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkemece tutuklanan şüpheli, cezaevine gönderildi.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla izinsiz ve yasa dışı faaliyetlere yönelik denetim ve operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Atanan Anamur İlçe Emniyet Müdürü Doğanay’dan Başsavcı Çatlı’ya ZiyaretÖnceki Haber

Yeni Atanan Anamur İlçe Emniyet Müdürü D...

Anamur Bozyazı Müteahhitler Derneği’nden İlçe Emniyet Müdürü Doğanay’a Hayırlı Olsun ZiyaretiSonraki Haber

Anamur Bozyazı Müteahhitler Derneği’nden...

Yorum Yazın