Mustafa Sezgin, AK Partiden Milletvekili Aday Adayı Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mustafa Sezgin, AK Partiden Milletvekili Aday Adayı Oldu
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Bozyazı’da görev yaptığı süre içerisinde birçok başarılı çalışmalara imza atan ve Bozyazı’da eğitim-öğretim çıtasını yükselten, başarılı eğitimci, Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, görevinden istifa ederek, Ak Parti’den Karaman Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, görevinden istifa ederek, Ak Parti’den Karaman Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Bozyazı’da görev yaptığı süre içerisinde birçok başarılı çalışmalara imza atan ve Bozyazı’da eğitim-öğretim çıtasını yükselten, başarılı eğitimci, Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, görevinden istifa ederek, Ak Parti’den Karaman Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Sezgin, bölgenin sorunlarını bildiğini ve sorunları kısa sürede bitirecek birikimlere sahip olduğunu söyledi.

Adaylığı hakkında açıklamada bulunan Sezgin; “Bugün bizim için yeni bir başlangıç, yeni bir ufuk, ülkemize bölgemize ve milletimize hizmet yolunda yürüme vakti. Sizlerin ve halkımızın desteği ile bayrağı en ileriye taşıma vakti. Bugüne kadar yaptığımız güzel hizmetleri daha üst seviyeye çıkararak, halka hizmetkar olmayı kendimize şiar edindik. Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrıldık ve 28. dönem Milletvekilliği aday adaylığına başvuruda bulunduk. Bugün bizim için yeni bir başlangıç, yeni bir ufuk, ülkemize bölgemize ve milletimize hizmet yolunda yürüme vakti. Tercihim; dünya lideri, halkının hizmetkarı, ezilenlerin gür sesi, suskun dünyanın hür sesi olan istikrarın temsilcisi, Türkiye yüzyılının mimarı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı Adalet ve Kalkınma Partisi olmuştur. Karaman’ın Ermenek İlçesinde doğup büyümüş olmam, uzun bir süre aynı bölgede çalışmış olmam sebebiyle aday adaylığımı Karaman ilimizden gerçekleştirdim. Türkiye Yüzyılında; Millete Hizmet Yolunda, hep birlikte daima genç daima yeni kalarak, tek yürek hak yolunda ilerleyeceğiz” diye konuştu.

MUSTAFA SEZGİN KİMDİR?
1971 Karaman İli Ermenek doğumlu. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimini Ermenek’de tamamladı. Ankara'da Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesini bitirdi. Askerlik görevini ise Yedek Subay Öğretmen olarak Malatya'da yaptı. 1996 yılında Ermenek ilçesinde öğretmen olarak göreve başladı. Sırasıyla; Öğretmenlik, Müdür Yardımcılığı, Müdür Baş Yardımcılığı, Okul Müdürlüğü, Milli Eğitim Şube Müdürlüğü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevinde bulundu. Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinin ardından Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Evli 2 çocuk babası.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bir milletin yeniden dirilişi… Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümüÖnceki Haber

Bir milletin yeniden dirilişi… Çanakkale...

Kilis'deki oluşan süper hücre fırtınası nedir, nasıl ve neden oluşur?Sonraki Haber

Kilis'deki oluşan süper hücre fırtınası...

Yorum Yazın