Haziran Ayı Belediye Meclisi Başkan Deniz'in Başkanlığında Toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haziran Ayı Belediye Meclisi Başkan Deniz'in Başkanlığında Toplandı
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol

Haziran Ayı Belediye Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi. 
Anamur Belediyesi 2024 yılı Haziran ayı meclisi, Belediye Başkanı Durmuş Deniz'in başkanlığında toplandı. 
8 gündem maddesinin görüşüldüğü belediye meclisinde; gündem maddelerinden birisi olan Çarıklar Koca Dut mahallesindeki 220 ada 158, 278 ve 279 parsel konusu ve Gülşen-Abdülnasır Aydın Parkı konulu maddeler tekrar görüşülmek üzere oy birliği ile imar komisyonuna sevk edilirken, 2023 mali yılı bütçesi kesin hesap raporu oy birliği ile kabul edildi.
Ayrıca belediye işçi sendikası Mahalli İdareler İşverenler Sendikası’ndan alınarak, Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikasına geçişi oy çokluğuyla kabul edildi.
Başkan Deniz; “ Anamur’u anamur.bel.tr ile Dünya’ya Tanıtacağız”
Vatandaşların belediye hizmetlerine erişiminin dijital ortamda gerçekleştirilmesi, ilçenin doğal, tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılması amacıyla Anamur Belediyesi web sitesinin yenilendiğini ifade eden Başkan Deniz, yapılan çalışmalarla ilgili belediye meclisini bilgilendirdi. anamur.bel.tr’yi baştan sona yenilediklerini belirten Başkan Deniz;” İlçemizin doğal tarihi ve kültürel değerlerini uluslararası boyutta tanıtarak turizmden hakettiği payı alır hale gelmesini istiyoruz. Bu amaçla belediyemizin web sitesini baştan sona yeniledik. Şu anda Anamur Belediyesi’nin web sitesine giren herkes hem belediyemizin yaptığı çalışmaları hem de ilçemizde gezilip görülmesi gereken doğal ve tarihi yerlerimizi görebilecektir. Ayrıca tüm Belediye birimlerine ve E- Belediye işlemlerine kolayca giriş yapabilecekler. Örneksin Anamur ve Whatsapp Destek hattı ile vatandaşlar talep ve isteklerini anında ilgili birimlere ulaştırabilecekler. İlerleyen zamanlarda “Örneksin Anamur” uygulamasını telefonlarımıza indirebilir ve Anamur Belediyesi ve ilçemiz Anamur ile ilgili merak ettiğimiz tüm detaylara ulaşabilir hale geleceğiz” dedi. 
Başkan Deniz; “Kent Konseyi Çalışmalarına Başladı” 
Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz geçtiğimiz günlerde kurulan Anamur Kent Konseyi’nin çalışmalara başladığını duyurdu. Anamur Belediyesi olarak Kent Konseyi ile uyumlu çalışarak büyük projelere imza atacaklarını belirten Başkan Deniz; “ Seçim döneminde söylediğimiz Anamur Kent Konseyi’nin kuruluş işlerini tamamladık. Oluşturulan yeni yönetim Kent Konseyi Başkanımız Kamil Körhasanoğlulları’nın başkanlığında şu anda ilçemizin sorunları ve bu sorunların nasıl çözülebileceği üzerine çalışmalarına başlamış durumda. Anamur Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla Kent Konseyi’ne destek vereceğimizin bilinmesini istiyor, başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi. 
Haziran ayı belediye meclis toplantısına yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılan Anamur Kent Konseyi Başkanı Kamil Körhasanoğulları yönetim kurulunu belediye meclisine tanıttı.  Siyasi partilerden destek isteyen Başkan Körhasanoğlulları; “ Kent Konseyi tüm Anamurluların görev alabileceği bir konseydir. Anamur için katma değeri yüksek projelere öncülük edecek bir konseydir. Bu nedenle konseye herkes uygulanabilecek projelerini iletebilirler. Biz burada bu projeleri değerlendirip, yapılması muhtemel olanı belediye meclisimize sunacağız” dedi.

 

​​​​


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gazeteci İbrahim Polat'ın Mutlu Günü,Oğlu Mümtaz Kaan Dünya Evine GirdiÖnceki Haber

Gazeteci İbrahim Polat'ın Mutlu Günü,Oğl...

Anamur'da Termometreler 40 Dereceyi GösterdiSonraki Haber

Anamur'da Termometreler 40 Dereceyi Göst...

Yorum Yazın