Kurban Bayramı Alışverişimizi Yerel Esnaftan Yapalım Anamur Kazansın

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurban Bayramı Alışverişimizi Yerel Esnaftan Yapalım Anamur Kazansın
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol

Kurban Bayramı Alışverişimizi Yerel Esnaftan Yapalım Anamur Kazansın !!!

Bu bayramda çocukların bayram kıyafeti hayallerini süsleyen esnafımızdan, berberine, tatlıcısına, besicisine kadar tüm esnafımız müşterilerini bekliyor. Vatandaşımız merdiven altına itibar etmesin, yerel esnaf kendilerini bekliyor. Alışverişinizi esnaftan yapın. Hem esnafın, hem ülke ekonomisinin bu rahatlamaya ihtiyacı var. Esnaf sokaktır, hayatın kendisidir. Alışverişi esnaftan yaparak sokağın ışığı söndürmeyelim, mahalle kültürünü yaşatalım.
 

ESNAF HAZIR, VATANDAŞIMIZI BEKLİYOR

“Esnafımız kurban bayramının yaz sezonuna gelmesiyle hem tatil hem de bayram alışverişleri için umutlu, Vatandaşlarımız bayram ziyaretleri için hem bayramlık alışverişlerini yapacak hem de tatil veya memlekete gitme planları kuranlar esnafımızdan alışveriş yaparak ekonomiye katkı olacaktır.

KURBANLIK ALIRKEN “KURBAN” OLMAYIN


Kurban bayramının yaklaşması üzerine kurbanlık arayışları başladı. Fakat vatandaşlar hem kurban pazarlarındaki sahte para dolandırıcılarına karşı hem de internette kurbanlık satışı üzerinden dolandırıcılık yapanlara karşı çok dikkatli olmalı. İnternetten satışların arttığı bu dönemde ‘Uygun kurbanlık buldum’ diye sevinirken eldeki paradan olmayalım. İnternetteki dolandırıcılara karşı tetikte olunmalı. Fotoğrafa bakıp kurbanlık alınmaz .


Bu Kurban Bayramı’nda Türkiye genelinde yaklaşık 900 bin büyükbaş ve 2 buçuk milyon küçükbaş hayvanın kesilmesi öngörülmekte… Kurban satın alırken ve keserken çok dikkatli olmalısınız. Herhangi bir yaralanma vb. durumlara sebebiyet vermemek adına denetimleri gerçekleştirilen kurban satış ve kesim yerlerini tercih etmelisiniz. Kurban kesimlerinizi sahte kasaplara değil işinin ehli kasap esnaflarımıza teslim edebilirsiniz. Oda üyesi kasaplarımız dini vecibelere uygun olarak kurban kesimlerinizi gerçekleştirmektedir. İsraf dinimizde günahtır. Kurban etini ve derisini ziyan etmeyiniz. Bu bayramı kazasız belasız sevdiklerimizle huzurla geçirebilmek adına trafik kurallarına dikkat ediniz ve araç bakımlarını ihmal etmeyiniz. Sevgi, kardeşlik, hoşgörü, birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramlara ulaşmamız dileğiyle. Tüm İslam aleminin, esnaf ve sanatkarlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyoruz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anamur Kıbrıs’la BuluşuyorÖnceki Haber

Anamur Kıbrıs’la Buluşuyor

Çevre mühendisi Kurtkaya'dan Kurban Bayramı MesajıSonraki Haber

Çevre mühendisi Kurtkaya'dan Kurban Bayr...

Yorum Yazın