Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanlığı : Vatanını Seven Sandığa Gelsin !

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanlığı : Vatanını Seven Sandığa Gelsin !
Deniz İşitme Cihazları
Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanlığından Basın Açıklaması

Ülkesine duyarlı Vatanını seven, Değerli Halkımız!

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimlerinde Anamur halkı olarak Cumhuriyet Halk Partisine % 34.55 oranla 16.125 oy verdiniz. Millet İttifakımızın Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kılıçdaroğlu’na ise % 52.37 oranla 24.591 oy verdiniz. Sizlere müteşekkiriz, yüreğinize sağlık.

28 Mayıs Seçimlerine gelindiğinde ise; Parti mücadelemiz bitti, artık Ülke sevdamız, Ülkemizin geleceği söz konusu. Bu konuda her hemşerimizin Ülkesi için duyarlı olacağına kuşkumuz yoktur. Ancak yaklaşımda düşünce farklılıklarımız olabilir.

Sizlerden Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kılıçdaroğlu’na OY talep ediyoruz. Televizyonlarda, Billboardlarda, reklam panolarında Sayın Kılıçdaroğlu’na yönelik ‘’Terör Örgütleri ile iş birliği içinde’’ şeklinde yayınlanan kara propagandanın MONTAJ olduğunu bizzat Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı kabul etmiş, Mahkemelerde sahteliğini tescillemiştir. Ayrıca Cumhurbaşkanı Adayımız Kılıçdaroğlu’nun kendi ağzından defalarca televizyonlardan; “Teröristlerle iş birliği yapanlara, onlarla görüşenlere lanet olsun!” şeklinde beyanları olmuştur.

Tüm kamuoyu da biliyor ki bu konuda geçmişte terör örgütleriyle Dolmabahçe’de, Oslo’da defalarca görüşen, gerektiğinde yine görüşürüm diyen, teröristler için çadır mahkemeleri kuran, bebek katilinin mektubunu okutturan, terörist başının kardeşini TRT’ye çıkaran bugünkü iktidardır. Bunu yaptıklarını ve yine yapacaklarını televizyonlarda açıkça beyan etmektedirler. Anayasamızın ilk dört maddesinin değişmesi gerektiğini, kadınlarımızı bir eşya konumunda gören, Hizbullah taraftarı HÜDAPAR’ı ittifakları içine koyan Kılıçdaroğlu karşısındaki cumhurbaşkanı adayıdır.

Bütün bu şartlar ortadayken ülke sevgisi ve insan sevgisi ortada olan barışçı, ayrıştırmayıp herkesi kucaklayan, seçildiğinde tüm Türkiye’nin cumhurbaşkanı olacağını mutabakat metniyle ortaya koyan Sn. Kılıçdaroğlu’na kara propaganda ile yakıştırılmak istenen iddialar tutmamıştır ve tutmayacaktır. O nedenledir ki; ilçemizdeki, ilimizdeki, ülkemizdeki tüm yurtseverleri, Atatürkçüleri, tek adam rejimine karşı olan cumhuriyetçileri, ülkücüleri, milliyetçileri, muhafazakârları velhasıl tüm halkımızı barıştan yana, birleştirici adayımız Kılıçdaroğlu’na oy vermeye çağırıyoruz.

Lütfen ama lütfen vatanını seven herkes sandığa gitsin. Zaman değişim zamanı. 21 yıllık saray rejimini yıkıp geliştirilmiş parlamenter sistemi kurmak sizin elinizde!

Vatanını seven sandığa gelsin!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anamur'da trafik kazası,otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştıÖnceki Haber

Anamur'da trafik kazası,otomobil ile ele...

Millet İttifakının Anamur İlçe Başkanları Son Seçim Çalışmalarını Beraber YaptılarSonraki Haber

Millet İttifakının Anamur İlçe Başkanlar...

Yorum Yazın